Alysa van Zuilen 

Al 9 jaar ben ik de trotse eigenaresse van Dierenspeciaalzaak Van Zuilen. Destijds een grote stap, waar ik nog geen minuut spijt van heb gehad. Heerlijk om klanten en hun huisdieren in mijn winkel te ontmoeten.  

Ik vind het belangrijk om u als klant goed te adviseren. Daarom volg ik regelmatig bij- en nascholingen op het gebied van honden- en kattenvoeding,maar bijvoorbeeld ook over supplementen voor huisdieren op basis van natuurlijke kruiden.

Petra en ik delen de liefde voor en kennis over honden en katten. Bij ons koopt u niet alleen een zak voer of een mooie halsband maar krijgt u een passend advies op maat. 


 

Petra Hurkmans

Mijn naam is Petra Hurkmans en ik woon al ruim 20 jaar op Texel. Ik woon samen met mijn hond Swoop in Den Burg en sinds 2019 werk ik met veel plezier bij de allerleukste winkel op Texel. Honden en katten zijn echt mijn ding en maken een belangrijk deel van mijn leven uit. Ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur en ik heb naast mijn werk bij Dierenspeciaalzaak Van Zuilen een eigen speurhondenschool (https://www.speurhondentexel.nl/even-voorstellen/). Verder heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd over hondenvoeding. Deze achtergrond helpt mij om u extra goed te kunnen adviseren en de beste keuze te maken voor uw huisdier. 

De samenwerking met Alysa is superfijn. We staan voor elkaar klaar, bedenken samen de leukste acties voor klanten en vullen elkaar aan qua stijl. Dat ziet u ook terug in ons assortiment!


 

Lees meer in dit krantenartikel 

© 2017 - 2024 Dierenspeciaalzaak van Zuilen Texel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel