Alysa van Zuilen

Al 7 jaar ben ik de trotse eigenaresse van Dierenspeciaalzaak Van Zuilen. Destijds een grote stap, waar ik nog geen minuut spijt van heb gehad. Heerlijk om klanten en hun huisdieren in mijn winkel te ontmoeten. Ik ben opgegroeid op een boerderij met allerlei dieren. 

Van hamsters tot struisvogels, we hebben echt van alles gehad. 

Ik vind het belangrijk om u als klant goed te adviseren. Daarom volg ik regelmatig bij- en nascholingen op het gebied van honden- en kattenvoeding, maar bijvoorbeeld ook over supplementen voor huisdieren op basis van natuurlijke kruiden. 

Petra en ik delen de liefde voor en kennis over honden en katten. Bij ons koopt u niet alleen een zak voer of een mooie halsband maar krijgt u een advies op maat. 


 

Petra Hurkmans

Graag stel ik me hier even kort aan u voor. Met veel plezier werk ik bij de allerleukste winkel op Texel. Honden en katten zijn echt mijn ding en maken een belangrijk deel van mijn leven uit. Ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur. En ik heb naast mijn werk bij Dierenspeciaalzaak Van Zuilen een eigen (speur)hondenschool. Deze achtergrond helpt mij om u extra goed te kunnen adviseren en de beste keuze te maken voor uw huisdier. 

De samenwerking met Alysa is superfijn. We staan voor elkaar klaar, bedenken samen de leukste acties voor klanten en vullen elkaar aan qua stijl. Alysa houdt van chique en ‘bling bling’ en een wat meer stoere stijl heeft mijn voorkeur. Dat ziet u ook terug in ons assortiment!

 


Lees meer in dit krantenartikel 

© 2017 - 2022 Dierenspeciaalzaak van Zuilen Texel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel