Alysa van Zuilen 

Al 9 jaar ben ik de trotse eigenaresse van Dierenspeciaalzaak Van Zuilen. Destijds een grote stap, waar ik nog geen minuut spijt van heb gehad. Heerlijk om klanten en hun huisdieren in mijn winkel te ontmoeten.  

Ik vind het belangrijk om u als klant goed te adviseren. Daarom volg ik regelmatig bij- en nascholingen op het gebied van honden- en kattenvoeding,maar bijvoorbeeld ook over supplementen voor huisdieren op basis van natuurlijke kruiden.

Petra, Fenna en ik delen de liefde voor en kennis over honden en katten. Bij ons koopt u niet alleen een zak voer of een mooie halsband maar krijgt u een passend advies op maat. 


 

Petra Hurkmans

Mijn naam is Petra Hurkmans en ik woon al ruim 20 jaar op Texel. Ik woon samen met mijn hond Swoop in Den Burg en sinds 2019 werk ik met veel plezier bij de allerleukste winkel op Texel. Honden en katten zijn echt mijn ding en maken een belangrijk deel van mijn leven uit. Ik ben gediplomeerd kynologisch instructeur en ik heb naast mijn werk bij Dierenspeciaalzaak Van Zuilen een eigen speurhondenschool (https://www.speurhondentexel.nl/even-voorstellen/). Verder heb ik verschillende trainingen en cursussen gevolgd over hondenvoeding. Deze achtergrond helpt mij om u extra goed te kunnen adviseren en de beste keuze te maken voor uw huisdier. 

De samenwerking met Alysa en Fenna is superfijn. We staan voor elkaar klaar, bedenken samen de leukste acties voor klanten en vullen elkaar aan qua stijl. Dat ziet u ook terug in ons assortiment!


Fenna Hidding

Mijn naam is Fenna Hidding en ik woon sinds september 2020 met mijn partner, hond en twee
katten op het prachtige eiland Texel. Onlangs ben ik het team van deze ontzettend leuke
dierenspeciaalzaak komen versterken en kun je mij een aantal dagdelen per week tegenkomen in de winkel.
Voordat ik naar Texel verhuisde werkte ik als vrijwilliger bij een dierenopvang in Friesland. Gezien ik daar veel met katten en hun (probleem) gedrag te maken had leek het mij leuk en interessant omdaar meer van te weten. Ik heb toen de opleiding tot Kattengedragstherapeut aan de Martin Gaus Academie gevolgd.
Naast het verzorgen van de dieren was ook het ontvangen, rondleiden en adviseren van bezoekers een belangrijk onderdeel van het werk. Omdat de combinatie van zowel het werken met mensen als met dieren mij erg aanspreekt, ben ik vorig jaar met de (thuis)opleiding Dierenartsassistent Paraveterinair bij de LOI ben begonnen.
Wat deze baan in de winkel voor mij nu zo leuk en leerzaam maakt is dat een groot deel van de
werkzaamheden goed aansluiten bij mijn opleiding.
Tot nu toe heb ik het erg naar mijn zin.

Hopelijk tot ziens in de winkel!


Lees meer in dit krantenartikel 

© 2017 - 2023 Dierenspeciaalzaak van Zuilen Texel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel