Natuurlijke anti-tekenband neon geel (zelf samenstellen)

Vorige Artikel 3 van 8 Volgende
€ 10,99 (inclusief 21% btw)

In onze dierenwinkel in Den Burg hebben we heel veel verschillende kleuren en maten tekenbandjes, zelfs met Texel kralen en natuurlijk ook in de Texel kleuren (Texelgroen met zwart) verkrijgbaar.

Natuurlijk is het ook mogelijk deze in je eigen gewenste kleur en maat te laten maken, dan ligt het gewenste bandje uiterlijk de volgende dag voor je klaar. Online bestellen en verzenden is uiteraard ook mogelijk.

Speciale wensen? Appen of bellen naar 0629305844 of via het contactformulier.

 

Anti teken- en vlooienbanden met 100% originele EM-X kralen

 

Onze natuurlijke anti teken- en vlooienbanden worden gemaakt van oersterk Paracord en kralen (ook wel keramiek pijpjes genoemd), gemaakt van 100% echt EM-X keramiek.

EM-X keramiek is keramiek gebakken van met EM (Effectieve Micro organismen) gefermenteerde klei.  Tijdens het bakken is de informatie(trilling) en energie van de EM micro organismen in de klei opgeslagen die deze daarna weer afgeeft aan zijn omgeving en zorgt voor meer harmonie en een verhoging van de natuurlijke weerstand van uw hond. De trilling wordt door teken en vlooien als zeer onprettig ervaren maar wordt door honden en mensen niet opgemerkt. De EM-X kralen zorgen ervoor dat uw hond minder aantrekkelijk wordt voor teken en vlooien en dus minder snel gebeten zal worden. De kralen zijn natuurlijk en veilig en ook geschikt voor honden met allergieën en voor pups. Geen druppels, tabletten of chemische banden waarbij toch een hoeveelheid gif in het bloed van de hond terecht komt, maar een leuke geknoopte band met 100% veilige kralen.

© 2017 - 2020 Dierenspeciaalzaak van Zuilen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel